Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice etoop.ro  intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la contactetoop@gmail.com  in termen de maxim 14  zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, etoop.ro poate refuza coletul.

Informatiile necesare care trebuie furnizate la  contactetoop@gmail.com pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:

  • data expedierii coletului;
  • numarul comenzii;
  • suma de returnat;
  • adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
  • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar ).

La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, etoop.ro efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat.

Costurile de transport ale coletului/elor returnate  intra in responsabilitatea clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.   Contravaloarea comenzii  se va efectua in cel mult 15  zile de la data in care coletul a ajuns la sediu si a fost verificat. Suma inapoiata  nu include cheltuielile de transport.

Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise clientului (fara pete, zgaraieturi, urme de uzura), si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie  daca exista etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceleasi conditii ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu etoop.ro).

Produse

Daca au fost desfacute, pachetele returnate trebuie sa contina, in mod obligatoriu, toate piesele, altfel nu este indeplinita conditia de returnare a banilor.

Va rugam sa soliciti  returul in cel tarziu a 14-a zi calendaristica de la data livrarii, dupa acesta data, cererile nu vor fi luate in calcul.

Toate produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit. Trebuie sa returnati  produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, si toate documentele cu care au fost livrate.

Nu se accepta retururi daca produsele indeplinesc cel putin una din conditiile de mai jos:

– au fost efectuate interventii neautorizate asupra produsului;

– au ambalajul deteriorat sau incomplet;

– au urme de uzura sau folosire a produsului;

– nu au toate accesorile primite in pachet;

– s-a facut orice tip de inscris pe  produs;

EToop, face toate eforturile pentru a prezenta pe site, produsele in mod clar si cat mai conforme cu originalul.Pot aparea insa mici diferente de culoare, in functie de monitorul calculatorului dv.

Produsele pot avea anumite particularitati, care carecterizeaza produsele lucrate in mod artizanal: mici diferente de culoare, nervuri etc.